ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Mην μου στέλνετε άλλα μηνύματα...έλεος»: Μετεωρολόγος αγανακτεί με τις καταιγίδες και … τη Βίσση!


Δημοσίευση ΟΚΤ 05, 2024

«Mην μου στέλνετε άλλα μηνύματα...έλεος»: Μετεωρολόγος αγανακτεί με τις καταιγίδες και … τη Βίσση!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Oι καταιγίδες χτύπησαν την Αττική το απόγευμα του Σαββάτου 5/10 και την ώρα που τα προβλήματα είναι αρκετά στους δρόμους, οι μετεωρολόγοι έχουν να διαχειριστούν και ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα που έχει προκύψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο που θα γίνει απόψε, απασχολεί το κοινό και με το παραπάνω και όπως φαίνεται η ξαφνική νεροποντή δημιούργησε ανησυχία στο κοινό.

Η μεγάλη - sold out - συναυλία της απόλυτης Ελληνίδας σταρ είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20:30 - που σημαίνει ότι οι θαυμαστές της από όλη την Αττική θα κατακλύσουν τον χώρο από πολύ νωρίτερα.

Η ίδια γιορτάζει μισό αιώνα επιτυχιών και στην κορύφωση της φετινής περιοδείας της θα βρίσκονται χιλιάδες θεατές μαζί της για να την απολαύσουν.

Οι καταιγίδες που χτύπησαν την Αττική προκάλεσαν μεγάλη ανησυχία και οι μετεωρολόγοι δέχτηκαν δεκάδες μηνύματα από τους φαν της Άννας Βίσση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας ο οποίος φαίνεται να αγανάκτησε από τον όγκο των μηνυμάτων που έλαβε και έγραψε στο προφίλ του στο facebook: «Φίλοι μου θα πάτε το βράδυ στη Βίσση στο Καλλιμάρμαρο μην μου στέλνετε άλλα μηνύματα...έλεος»!

 

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb