ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάμος‑έκπληξη: Αγαπημένος ηθοποιός του ANT1 παντρεύτηκε κρυφά ‑ Κανείς δεν πήρε χαμπάρι


Δημοσίευση ΟΚΤ 05, 2024

Γάμος‑έκπληξη: Αγαπημένος ηθοποιός του ANT1 παντρεύτηκε κρυφά ‑ Κανείς δεν πήρε χαμπάρι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον προηγούμενο μήνα, η ελληνική showbiz είχε πολλές γαμήλιες τελετές που προκάλεσαν αίσθηση, τόσο στα social media όσο και στα τηλεοπτικά κανάλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και ο γάμος του Ανδρέα Γεωργίου, που σχολιάστηκε ιδιαίτερα. Ωστόσο, με το ξεκίνημα του Οκτωβρίου, ακόμη ένας αγαπημένος ηθοποιός αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα, παντρεύοντας την αγαπημένη του χωρίς να το γνωρίζει κανείς!

Ο λόγος για τον Χρήστο Μαλάκη, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, παρόλο που ο ρόλος που τον έκανε γνωστό ήταν εντελώς αντίθετος από τον χαρακτήρα του. Αναφερόμαστε φυσικά στον Ηλία Νάτση, τον βιαστή της Φρόσως από τη δημοφιλή σειρά του ANT1 "Ψυχοκόρες", που έκανε αίσθηση την περασμένη χρονιά.

Ο ηθοποιός, γνωστός για το ότι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του τη χαρά του, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τον γάμο του στο Instagram. Αμέσως, τα μηνύματα ευχών άρχισαν να καταφθάνουν από τους θαυμαστές του.

Το μυστήριο φαίνεται πως έγινε σε δημαρχείο, με τη νύφη να φορά ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε γκρι χρώμα, διακοσμημένο με λουλούδια, ενώ ο γαμπρός φορούσε ένα γκρι κοστούμι που ταίριαζε απόλυτα. Στις φωτογραφίες, οι δυο τους λάμπουν από ευτυχία, κρατώντας την ανθοδέσμη και χαμογελώντας ζεστά τόσο κατά τη διάρκεια της τελετής όσο και στο γαμήλιο τραπέζι που ακολούθησε.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb