ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζωή Κρονάκη και Δημήτρης Γιαγτζόγλου ξέσπασαν σε λυγμούς στον αποχαιρετισμό τους

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 30, 2024

Ζωή Κρονάκη και Δημήτρης Γιαγτζόγλου ξέσπασαν σε λυγμούς στον αποχαιρετισμό τους

Η εκπομπή «Δύο στις 10» έριξε σήμερα αυλαία για τη φετινή σεζόν και το κλίμα στο πλατό ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό. Λίγο πριν το φινάλε, προβλήθηκε ένα βίντεο με το τι συνέβαινε όλη τη χρονιά πίσω από τις κάμερες.

Μόλις τελείωσε, η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, με δάκρυα στα μάτια, μίλησαν για τη φετινή τους πορεία και ευχαρίστησαν όλους τους συνεργάτες τους.

«Μια μεγάλη ευγνωμοσύνη νιώθω, ήταν ένα μεγάλο δώρο. Να σου ευχηθώ… Δεν θα είμαι εγώ του χρόνου…», είπε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου συγκινημένος κι έπεσε στην αγκαλιά της Ζωής Κρονάκη.


Ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, ο οποίος αποχωρεί από την εκπομπή, είπε κι ευχαρίστησε τη Ζωή Κρονάκη: «Η ΕΡΤ με έκανε να αγαπήσω την τηλεόραση, κάτι που δεν είχα νιώσει τα προηγούμενα χρόνια. Απλώς, πήρα μια απόφαση, θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο, θα δούμε… Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, για την ώρα θα πάω σπίτι μου».

Η Ζωή Κρονάκη απάντησε: «Είναι μια απόφαση του Δημήτρη, έχουμε μοιραστεί πολλές στιγμές μαζί. Ήταν και για μένα δώρο αυτή η συνύπαρξη κι εγώ απέκτησα έναν φίλο μέσα από αυτή την εκπομπή. Είναι κάτι που ο Δημήτρης επιθυμεί να κάνει, να ευχηθώ τα καλύτερα στο μέλλον του Δημήτρη».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb