ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χείμαρρος η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Τον χαρακτήρα μου τον έφτιαξαν τα έργα σου»


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 12, 2024

Χείμαρρος η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Τον χαρακτήρα μου τον έφτιαξαν τα έργα σου»

Στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα παραχώρησε δηλώσεις η Ζέτα Θεοδωροπούλου, την Τετάρτη, με αφορμή τον χωρισμό από τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, Παναγιώτη Ταχτσίδη.

 Μέσα σε όλα, δε, το εντυπωσιακό μοντέλο και διαγωνιζόμενη του My Style Rocks επιβεβαίωσε τους λόγους για τους οποίους και θέλησε να γνωστοποιήσει την εν λόγω εξέλιξη στον γάμο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Θεοδωροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν μια έκρηξη θυμού (σ.σ. η ανάρτηση στα social media), κάνω τόσους μήνες υπομονή, τρελή δεν είμαι ούτε γεννήθηκα. Όπως λέει και μια μεγάλη σκορπίνα τραγουδίστρια, τον χαρακτήρα μου τον έφτιαξαν τα έργα σου. Ο καθένας απαντάει με τις εικόνες του. Εγώ είμαι με τα παιδιά μου και ο κύριος όπου είναι, πάντως δεν είναι με τα παιδιά του».

«Αρχίζει και με φθείρει όλο αυτό το θέμα. Πλησιάζουν οι σχολικές γιορτές των παιδιών μου, την Παρασκευή έχω τον τελικό, δεν μπορώ όλη μέρα να ασχολούμαι με αυτό το θέμα. Πραγματικά δηλαδή είναι ψυχοφθόρο. Ας είναι καλά, ας είναι όπου είναι, ο καθένας μιλάει με τις εικόνες του. Εγώ είμαι με τα παιδιά μου, εκείνος ας είναι καλά και ας κάνει ό,τι θέλει».

«Για μένα είναι τελειωμένη ιστορία. Δεν έχω μέσα μου ούτε φόβο ούτε ενοχή, κοιμάμαι πάρα πολύ ήρεμη τα βράδια. Δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν. Δεν έχω στο μυαλό μου ότι το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, δεν φοβάμαι τίποτα» πρόσθεσε, ακόμα, η Ζέτα Θεοδωροπούλου στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.


[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb