Νέα

Survivor spoiler: Το δράμα του Τζέιμς Καφετζή με το ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό


Δημοσίευση ΑΠΡ 16, 2024

Survivor spoiler: Το δράμα του Τζέιμς Καφετζή με το ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, καθώς ο Γιώργος Λιανός θα ενημερώσει τον Τζέιμς Καφετζή για το ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό ωκεανό.

Στο τρέιλερ του ΣΚΑΪ ο παίκτης του reality επιβίωσης μιλά στην κάμερα φανερά σοκαρισμένος, ενώ δεν μπορεί να κρύψει την αγωνία του.

«Με το που ενημερώθηκα ένιωσα πραγματικά να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που ακούω και ένιωσα πολύ στα χαμένα. Είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος, είμαι ακόμη σε σοκ, συναισθηματικά μπερδεμένος. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω και τι να πω» λέει μιλώντας στην κάμερα ο Τζέιμς Καφετζής.

Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού ο παρουσιαστής του παιχνιδιού ενημερώνει τους παίκτες για τις εξελίξεις λέγοντας: «η παραγωγή προσπάθησε να μαζέψει όσες πληροφορίες μπορούσε. Γνωρίζαμε από την πρώτη μέρα ότι ήταν η μεγάλη σου αγωνία».

Από την πλευρά του ο Αλέξης Παππάς δηλώνει τη στήριξή του στον Τζέιμς λέγοντας: «Χρειάζεται ψυχραιμία. Ό,τι θέλεις, υποστήριξη, κουβέντα, θα είμαι δίπλα σου. Όλοι θα είμαστε».

Σύμφωνα με spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αλλά δεν επιβεβαιώνονται, ο Ροδίτης φέρεται να έχει αποχωρήσει από το Survivor.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb