Νέα

Τι λέει ο γιατρός του Κώστα Κόκλα για την κατάσταση της υγείας του


Δημοσίευση ΜΑΙ 23, 2016

Τι λέει ο γιατρός του Κώστα Κόκλα για την κατάσταση της υγείας του

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», στη Θεσσαλονίκη, παραμένει μετά τη χειρουργική επέμβαση αγγειοπλαστικής ο Κώστας Κόκλας. Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε το απόγευμα της Κυριακής, εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη έμφραγμα στο Ράδιο Σίτυ της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της παράστασης «Γαμπροί για πούλημα», όπου πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και είχε έντονη εφίδρωση. Αφού ολοκλήρωσε τη σκηνή του, οι πόνοι έγιναν αφόρητοι με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι του να διακόψουν την παράσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνάδελφοι του αγαπημένου ηθοποιού, ανέβηκαν στη σκηνή να ζητήσουν βοήθεια από κάποιον γιατρό, που ήλπιζαν να βρίσκεται ανάμεσα στο κοινό. Η τύχη ήταν με το μέρος τους και πράγματι, ένας γιατρός έτυχε να παρακολουθεί την παράσταση, ο οποίος παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον ηθοποιό και ζήτησε να καλέσουν το ασθενοφόρο.

Ο συντονιστής διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», Γιάννης Τσούνος, μίλησε σήμερα στο Πρώτο Θέμα για την κατάσταση της υγείας του αγαπητού ηθοποιού. Σύμφωνα με τον γιατρό του, ο Κώστα Κόκλας αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Πέμπτη.

«Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και σταθερή. Όπως συνηθίζεται μετά την αγγειοπλαστική με στεντ θα παραμείνει μέχρι αύριο στην εντατική, δηλαδή ένα ολόκληρο 24ωρο, και μετά θα μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο. Αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Πέμπτη και να πάει στο σπίτι του.

Ο ηθοποιός ήρθε στο νοσοκομείο με σημάδια εμφράγματος την Κυριακή το απόγευμα και αμέσως αντιμετωπίστηκε η κατάστασή του με αγγειπλαστική. Η ψυχολογία του μετά το χειρουργείο είναι πολύ καλή», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Τσούνος.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb