Νέα

Πιλότος για το χαμένο Boeing της Malaysia: Το έριξαν επίτηδες, ξέρω πού βρίσκεται


Δημοσίευση ΜΑΡ 06, 2015

Πιλότος για το χαμένο Boeing της Malaysia: Το έριξαν επίτηδες, ξέρω πού βρίσκεται

Βρετανός πιλότος με πολύχρονη πείρα ισχυρίζεται ότι έλυσε το μυστήριο του τι συνέβη στην πτήση MH370 της Malaysia Airlines.

Ο Simon Hardy πιστεύει επίσης ότι ξέρει πού βρίσκεται τώρα η άτρακτος του αεροσκάφους, έχοντας εξετάσει επί έξι μήνες τα στοιχεία πτήσης.

Χρησιμοποιώντας μια μοναδική μαθηματική τεχνική, ο Hardy υπολογίζει τη θέση του αεροσκάφους στα 100 ναυτικά μίλια μακριά από την τοποθεσία όπου το Αυστραλιανό Συμβούλιο Ασφάλειας των Μεταφορών (ATSB) διεξάγει τις έρευνες επί του παρόντος, αναφέρουν οι Sunday Times.

O Hardy είπε επίσης στην εφημερίδα ότι πιστεύει πως ο πιλότος Zaharie Ahmad Shah έκανε μία τελευταία, συναισθηματική βόλτα πάνω από το νησί Πενάνγκ πριν ρίξει το αεροπλάνο στο νερό, όπου βυθίστηκε. Υποστηρίζει επίσης, ότι το αεροσκάφος αποσυμπιέστηκε και οι επιβάτες και το πλήρωμα έχασαν τις αισθήσεις τους.

Όσο για το γεγονός ότι δεν έχουν βρεθεί συντρίμμια του αεροπλάνου, ο Hardy υποστηρίζει ότι αυτό αποδεικνύει τη θεωρία του, αφού η πτώση του αεροσκάφους έγινε εσκεμμένα, με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθεί η μικρότερη δυνατή φθορά στην άτρακτο και να βυθιστεί ολόκληρη, χωρίς να προδώσουν τα συντρίμμια τη θέση της.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb