Celebs

Μίνα Αρναούτη: Σeξι πόζες στο κρεβάτι


Δημοσίευση ΟΚΤ 17, 2016

Μίνα Αρναούτη: Σeξι πόζες στο κρεβάτι

Η Μίνα Αρναούτη, οχτώ μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του Παντελής Παντελίδης, σε ηλικία 32 ετών, επέλεξε να σπάσει την σιωπή της και να υπερασπιστεί τον εαυτό της, μέσα από τις σελίδες της στα social media.

Πριν λίγες ημέρες, ανήρτησε δύο φωτογραφίες από το βράδυ, πριν από το δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Στις φωτογραφίες, φαίνεται να ποζάρει με την Φρόσω Κυριάκου.

«Με την Φρόσω… εκείνο το βράδυ… Πρώτα Καλλιθέα… μετά Γλυφάδα… Συνεχίζεται… (Λατρεύω τις φωτογραφίες)», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Ακολούθησαν νέες αναρτήσεις της 31χρονης που επέβαινε στο τζιπ. Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της, η Μίνα Αρναούτη φαίνεται να ποζάρει με σeξι διάθεση στο κρεβάτι.

Η ψυχολογία της Μίνας Αρναούτη, αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της και χιουμοριστικά σχόλια που κάνει στα social media, φαίνεται ότι είναι πολύ καλή.

«Σε είδα σήμερα στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο düren και πιο συγκεκριμένα σε είδα να κρατάς μια βόμβα και να απειλείς στο σταθμό των τρένων...Μην το αρνεισαι..Είσαι ο Μπιν Λαντεν σε γυναικεία έκδοση!! », της έγραψε με διάθεση για χιούμορ στον «τοίχο» της μία διαδικτυακή της φίλη για πάρει την απάντηση: «Χαχαχα! Εγώ ήμουν! Μα πώς με κατάλαβες; Και τον σεισμό στα Γιάννενα εγώ τον προκάλεσα! Έχω πολύ τρέξιμο το σκ».

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb