Παράξενα

Μεθυσμένος τύπος βούτηξε σε πισίνα με καρχαρίες και το μετάνιωσε...


Δημοσίευση ΜΑΡ 21, 2017

Μεθυσμένος τύπος βούτηξε σε πισίνα με καρχαρίες και το μετάνιωσε...

Είναι κάτι που το ξέρουν όλοι. Με τους καρχαρίες δεν παίζεις. Σε καμία περίπτωση. Ντοκιμαντέρ και ταινίες (ευτυχώς όχι στην πραγματική ζωή), μας έχουν διδάξει πως η παρουσία ενός καρχαρία τριγύρω μόνο κίνδυνο μπορεί να φέρει. Και πολλές φορές και θάνατο.

Όμως υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που αρέσκονται στο να παίρνουν επιπόλαια ρίσκα. Όπως ο συγκεκριμένος φοιτητής, που εκτός από επιπόλαιος, έτυχε να είναι και πολύ μεθυσμένος.

Οι φοιτητές συνηθίζουν να κάνουν υπερβολές κατά την διάρκεια του λεγόμενου «Spring Break» στις ΗΠΑ. Πάνε στην Φλόριντα, κάνουν τα μπάνια τους, μεθοκοπούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και κάνουν πολύ σeξ. Οι συγκεκριμένοι, επέλεξαν τις Μπαχάμες για τις εαρινές τους διακοπές. Εκεί βρήκαν μια πισίνα με καρχαρίες και ένας από αυτούς θεώρησε πως θα είχε πλάκα να κάνει μια βουτιά.

Ευτυχώς όμως το μετάνιωσε αμέσως, μόλις είδε τον καρχαρία να πλησιάζει και βγήκε γρήγορα από την πισίνα. Γιατί αν είχε καθυστερήσει λίγο ακόμα για να βγάλει μια ωραία πόζα για το Instagram, τότε γινόμασταν μάρτυρες ενός τραγικού περιστατικού.

Οι φίλοι του του φώναξαν αμέσως για να βγει, μόλις είδαν τον καρχαρία να πλησιάζει το πόδι του. Φυσικά το πιο περίεργο είναι το πως μια παρέα μεθυσμένων φοιτητών κατάφερε να φτάσει σε μια πισίνα με καρχαρίες. Αν και πολλά εξωτικά ξενοδοχεία έχουν δεξαμενές με καρχαρίες, τα επίπεδα ασφαλείας ήταν μάλλον υπερβολικά χαλαρά.

Y'all gotta stop jumping in shark tanks (but if you do, send the videos to instagram@totalfratmove.com)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TFM (@totalfratmove) στις

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb