Παράξενα

Μαμά και κόρη σιλικονάτες... κούκλες: Πώς βγάζουν λεφτά για τις επεμβάσεις


Δημοσίευση ΑΥΓ 31, 2015

Μαμά και κόρη σιλικονάτες... κούκλες: Πώς βγάζουν λεφτά για τις επεμβάσεις

Η Georgina είναι η μητέρα της Kayla και οι δυο τους κατάγονται από το Ηνωμένο Βασίλειο. Το θέμα με αυτό το ντουέτο είναι πως έχει ξοδέψει περισσότερα από 56.000 ευρώ σε πλαστικές εγχειρήσεις, με σκοπό να μοιάσουν στο μοντέλο Katie Price.

Συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο η 20χρονη Kayla εξηγεί πώς ξεκίνησε να δουλεύει σαν στpίπερ από τα 17 της και μέσα από τη δουλειά της γνώρισε έναν άντρα μεγάλης ηλικίας, ο οποίος της έδινε έναν εβδομαδιαίο μισθό. Η κοπέλα έδινε τα χρήματα σε πλαστικές εγχειρήσεις για εκείνη και για τη μητέρα της, η οποία δηλώνει πως δεν έχει πρόβλημα που η κόρη της έχει έναν sugar daddy. Η 38χρονη Georgina υποστηρίζει πως οι δυο τους δεν ενδιαφέρονται για την άποψη του κόσμου και έχουν ακριβώς την εμφάνιση που θέλουν.

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, έχουν ξοδέψει 56.000 ευρώ σε πλαστικές στήθους, χειλιών, σε εξτένσιον μαλλιών και άλλες θεραπείες, στην περιποίηση των νυχιών και στη λεύκανση των δοντιών τους, σε τεχνητό μαύρισμα, σε ημιμόνιμο μακιγιάζ, αλλά και σε μπότοξ για την 38χρονη.

Όπως λέει η Georgina, εκείνη και η κόρη της είναι μια ομάδα και κάνουν τα πάντα μαζί, όπως ακριβώς και τις πλαστικές τους, μιας και θέλουν να μοιάζουν ίδιες. Ακόμα και τα ρούχα τους είναι ίδια, ενώ δεν δίνουν καμία σημασία στα άσχημα σχόλια του κόσμου, γιατί ο σκοπός τους είναι να δείχνουν όπως μια Barbie... αλλά σε έκδοση Katie Price.

Μάλιστα, οι δυο γυναίκες περιμένουν να κάνουνκι άλλη πλαστική στήθους, όπως επίσης και να βάλουν εμφυτεύματα στα οπίσθιά τους, καθώς και στα χείλη τους, με την Kayla να αναζητεί τον καινούργιο... χορηγό της, μιας και η σύζυγος του πρώτου, όταν ανακάλυψε το τι συμβαίνει ανάμεσα στη νεαρή και τον άντρα της, διέκοψε τη σχέση τους.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb