Νέα

Η Έλενα Ακρίτα λύνει τη σιωπή της για το αν θα παραστεί στη δίκη Γιακουμάκη


Δημοσίευση ΟΚΤ 21, 2016

Η Έλενα Ακρίτα λύνει τη σιωπή της για το αν θα παραστεί στη δίκη Γιακουμάκη

Ξεκίνησε σήμερα (21/10) η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη με τις καταθέσεις των πρώτων μαρτύρων. Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα (που είναι μάρτυρας στην υπόθεση) ενημέρωσε το δικαστήριο ότι δεν μπορεί να παραστεί καθώς έχει σπάσει το πόδι της. Η ίδια όμως με μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έβαλε τα πράγματα σε τάξη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

Έχω κληθεί να καταθέσω ως μάρτυρας στην δίκη Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Ιωάννινα. Επειδή διαβάζω διάφορα: Δεν έχω σπάσει (ακόμα) το πόδι μου, όπως γράφουν κάποιοι. Το πρόβλημα μου είναι ένα σοβαρό θωρακοοσφυικό κάταγμα. Όμως παρά την ιατρική γνωμάτευση (συνιστά να μην ταξιδέψω αεροπορικώς ή οδικώς για 4 μήνες) εννοείται πως την Δευτέρα θα είμαι εκεί. Θα πάρω τις αναλγητικές / αντιφλεγμονώδεις ενέσεις μου και θα βρίσκομαι στο δικαστήριο να κάνω το χρέος μου. Αυτά για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Υπενθυμίζεται ότι στη δίκη κατηγορούμενοι είναι ο πρώην διευθυντής της Σχολής, η υπεύθυνη της Εστίας και ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Οι δύο πρώτοι κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος και ο τρίτος για το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb