Νέα

Φωτογραφίες του Παντελίδη λίγη ώρα πρίν το τροχαίο


Δημοσίευση ΜΑΙ 16, 2016

Φωτογραφίες του Παντελίδη λίγη ώρα πρίν το τροχαίο

Νέα τροφή στην υπόθεση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, δίνουν φωτογραφίες που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα. Είναι φωτογραφίες ελάχιστες ώρες πριν από το τραγικό τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον ταλαντούχο τραγουδιστή.

Δείχνουν την παρέα να διασκεδάζει, να παίζουν χαρτιά και να είναι σε καλή διάθεση. Επίσης, δείχνουν και τις δύο κοπέλες που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο που σκοτώθηκε ο Παντελίδης, τη Μίνα και τη Φρόσω. Στις καταθέσεις τους είπαν ότι δεν είχαν επαφή με τον τραγουδιστή όταν αυτός έπαιζε χαρτιά κι έπινε, όμως, στις φωτογραφίες φαίνεται να είναι μαζί του.

Ο Παντελής Παντελίδης, φαίνεται να αγωνιά για αν θα κερδίσει, ενώ στο τραπέζι το αλκοόλ ρέει άφθονο.

Αυτές οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας μισή ώρα πριν ο τραγουδιστής βρει τραγικό θάνατο.

Εκτός από το χαμηλό ποτήρι που βρίσκεται δίπλα του, υπάρχει και ένα δεύτερο από το  οποίο ενδεχομένως η 21χρονη Φρόσω έπινε σαμπάνια.

Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας του Παντελίδη

Ο Χαράλαμπος Λυκούδης, μιλώντας στην εφημερίδα, αναφέρει πως η υπόθεση όχι μόνο δεν έκλεισε αλλά μόλις τώρα άνοιξε! Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «εσείς φέρνετε στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο. Φωτογραφίες που εμφανίζουν τις δύο συνεπιβαίνουσες να κάθονται δίπλα στον Παντελή, στο τραπέζι που παίζει χαρτιά τη νύχτα. Εάν αληθεύει ότι οι δύο δεν γνώριζαν εάν ήπιε ο Παντελής επειδή αυτές κάθονταν σε άλλο χώρο της οικίας, ποιος λέει την αλήθεια; Αυτές ή οι φωτογραφίες; Έχουν λοιπόν ή όχι σκοπιμότητα οι καταθέσεις τους;».

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος, η οικογένεια του τραγουδιστή γνωρίζει πως ο  Παντελής δεν είχε συναισθηματική σχέση  με καμία από τις δύο κοπέλες! Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι «τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν περί συναισθηματικών δεσμών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η οικογένεια λόγω των στενών δεσμών που διατηρούσαν ανέκαθεν τα μέλη της μεταξύ τους, είναι σε θέση να γνωρίζει τους πραγματικούς και αισθηματικούς δεσμούς του Παντελή, στους οποίους και δεν συμπεριλαμβάνονται οι δύο κοπέλες».

Ο Χαράλαμπος Λυκούδης, τέλος ξεκαθαρίζει  πως την οικογένεια του τραγουδιστή δεν την αφορά το δήθεν ενδιαφέρον και η δήθεν συμπαράσταση, κάποιων, οι οποίοι και έχουν ως μοναδικό σκοπό την προβολή μέσα από τον τραγικό θάνατο του Παντελίδη.

Την ίδια στιγμή η Μίνα Αρναούτη δέχεται απίστευτη επίθεση από φίλους και θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη για ψεύτικη κατάθεση!

Η οργή και η θλίψη για το χαμό του αγαπημένου καλλιτέχνη Παντελή Παντελίδη, δεν έχει περάσει ακόμη! Οι θαυμαστές και φίλοι του καλλιτέχνη ψάχνουν να βρουν την αλήθεια…

Η Μίνα Αρναούτη, η συνεπιβάτιδα στο μοιραίο τζιπ, εδώ και λίγες ώρες μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία όλο νόημα (Δείτε εδώ), αφήνοντας πολλά ερωτηματικά και υπονοούμενα «Πρέπει να χάσει το κορίτσι, πριν βρεις το θάρρος να της εξηγήσεις. Και πρέπει να πεθάνει μερικές φορές, πριν μπορέσεις πραγματικά να ζήσεις!», ήταν κάποια από τα λόγια της. Μετά από τόσες μέρες σιωπής, η Μίνα έδωσε την δική της απάντηση προς όλους…Ωστόσο, η υποδοχή των φίλων και θαυμαστών του Παντελίδη δεν ήταν και τόσο ευχάριστη! Ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων και υβριστικών σχολίων εναντίον της! Ακόμη και τώρα τόσο σε εκείνη όσο και στην Φρόσω Κυριάκου, ρίχνουν ευθύνες για το θανατηφόρο τροχαίο, χαρακτηρίζοντας τες με τα χειρότερα λόγια

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb