Νέα

Φωτογραφίες: Σε άθλια κατάσταση ο Πολ Γκασκόιν


Δημοσίευση ΑΥΓ 23, 2014

Φωτογραφίες: Σε άθλια κατάσταση ο Πολ Γκασκόιν

Οι φωτογραφίες που δείχνουν τον μεγάλο σταρ των γηπέδων Πολ Γκασκόιν είναι συγκλονιστικές. Είναι απίστευτο πώς φαίνεται ο 47χρονος ¶γγλος που πριν είκοσι χρόνια μεσουρανούσε στα γήπεδα της Ευρώπης.




Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mirror, ο Γκασκόιν, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ, χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στα επείγοντα νοσοκομείου της πόλης Ντόρσετ της Νότιας Αγγλίας που ζει.

Γείτονες κάλεσαν το ασθενοφόρο όταν τον είδαν να καταρρέει έξω από το σπίτι του, ενώ κρατούσε ένα μπουκάλι βότκα. Την ώρα που τον έπαιρναν με φορείο, φέρεται να τηλεφώνησε σε φίλο του και να του είπε «Έχω πρόβλημα, σε παρακαλώ, έλα να με βοηθήσεις».





Οι πληροφορίες λένε πως θα του έκαναν έξωση από το σπίτι του, καθώς οι γείτονες είχαν συνεχή παράπονα από το θόρυβο. Ο σπιτονοικοκύρης του του είχε δώσει δέκα μέρες να φύγει από το σπίτι κι αυτό φαίνεται πως ήταν η αιτία που τον έριξε ξανά στο αλκοόλ.



Την τελευταία φορά που είχε νοσηλευτεί σε κλινική αποτοξίνωσης ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ ήταν η έβδομη φορά που το επιχειρούσε.

Πολύ συγκινημένη από την ανταπόκριση του κόσμου, η 27χρονη κόρη του Μπιάνκα, ευχαρίστησε μέσω του Twitter όλους τους φίλους του πατέρα της που του συμπαρίστανται θερμά.





Φωτογραφία από τις παλιές καλές ημέρες της μεταγραφής του στη Λάτσιο

Ο Πολ Γκασκόιν δεν είναι ο μόνος ¶γγλος πρώην ποδοσφαιριστής που αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ. Ο Τζωρτζ Μπεστ, ο Βορειοϊρλανδός ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέθανε σε ηλικία 60 ετών το 2005 από τα σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb