Νέα

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Τέλος και επίσημα το World party


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 01, 2016

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Τέλος και επίσημα το World party

Ο κύκλος για το World Party κλείνει και ανοίγει ένας άλλος για τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Η αλήθεια είναι πως κάπου εδώ ολοκληρώνεται ο κύκλος του. Μαζί με αυτόν ολοκληρώνεται και το κοινό μας ταξίδι και με τον Γιώργο Μαυρίδη και με τα υπόλοιπα παιδιά. Βέβαια, ολοκληρώνεται το τηλεοπτικό μας ταξίδι, γιατί το ταξίδι της φιλίας μας, το ταξίδι της ζωής, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό το οποίο υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, αφού ο Γιώργος θα είναι για μένα πάντα "αδερφός". Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος και αισιόδοξος για το μέλλον, γιατί, όπως λένε, τα πιο δύσκολα βήματα του ανθρώπου είναι τα πρώτα που κάνει ως μωρό... όλα τα επόμενα είναι αρκετά πιο εύκολα. Κι εγώ έκανα τα πρώτα μου χιλιάδες βήματα με το «World Party» αποκάλυψε στο Tv Έθνος ο Σάκης Τανιμανίδης και συμπλήρωσε: «Τα πράγματα που έχω στο μυαλό μου για του χρόνου είναι αρκετά. Έχω κάποιες προτάσεις και αρκετές ιδέες τις οποίες μελετάω προσεκτικά και θα δούμε πού θα καταλήξουμε, σε συνεννόηση με τον Alpha. Έτσι κι αλλιώς, πάντα έχω πράγματα υπό σκέψη και σιγά σιγά προσπαθώ να τα μεθοδεύω, ανεξάρτητα από το με τι μπορεί να ασχολούμαι εκείνη τη στιγμή».

Όσο για το αν θα είναι αυτήν τη φορά μόνος ή με παρέα; «Δεν έχω ιδέα πώς θα με βρει η νέα τηλεοπτική χρονιά. Από τη στιγμή που δεν έχω καταλήξει στο concept που θα πραγματοποιήσω, δεν μπορώ να ξέρω αν θα είμαι μόνος ή με παρέα. Πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνω την επιλογή μου με γνώμονα το αν θα είμαι μόνος, με παρέα, ή με το ποιος μπορεί να είναι ή να μην είναι μαζί μου, αλλά θα αποφασίσω αποκλειστικά με το αν βρεθεί κάτι που απλά να το γουστάρω πολύ, όπως έγινε και με World Party.

«Έχω συμβόλαιο με τον Alpha που λήγει τώρα το καλοκαίρι. Ο Alpha είναι το κανάλι μου, η προτεραιότητα μου. Με τον Alpha συζητάω και πάνω απ' όλα είναι το κανάλι που με πίστεψε στο ξεκίνημα και αυτό για μένα είναι ανεκτίμητο. Πιστεύω πως θα τα βρούμε και θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε παρέα. Ελπίζω, με άλλα λόγια, πως θα έχουμε και πάλι τα ίδια θέλω. Από εκεί και πέρα κάποιες γενικότερες συζητήσεις ή προσεγγίσεις μπορεί να προκύπτουν και να γίνονται χωρίς να σημαίνουν κάτι».

Τέλος είπε για το World Party που τον ανέδειξε: «Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, και τα συναισθήματα που θα κουβαλώ πάντα μέσα μου γι ‘αυτή την εκπομπή θα είναι ο θησαυρός μου. Ως γνωστόν, οι αναμνήσεις μας είναι τα πλούτη μας. Το World Party μου έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσω ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα, το όνειρο να γίνω ταξιδευτής του κόσμου. Χώρια που πού ξέρεις; Κάποια στιγμή μπορεί να ξαναμπώ σε ρυθμούς World Party για να κάνουμε και πάλι τον κόσμο άνω-κάτω»

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb