Παράξενα

Ασταμάτητη 68χρονη πιάστηκε να κάνει σ3ξ σε δημόσιο χώρο και μπήκε φυλακή


Δημοσίευση ΑΥΓ 03, 2014

Ασταμάτητη 68χρονη πιάστηκε να κάνει σ3ξ σε δημόσιο χώρο και μπήκε φυλακή

Πολλές ορμές φαίνεται να είχε μία 68χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς δεν κρατήθηκε και έκανε σeξ με τον εpαστή της σε δημόσιο χώρο. Το αποτέλεσμα; Να πάει στο δικαστήριο και να μπει φυλακή.

Η Πέγκι Κλεμ, μητέρα τεσσάρων παιδιών, πιάστηκε επ' αυτοφώρω κατά τη διάρκεια των σeξουαλικών περιπτύξεών της με τον 49χρονο Ντέιβιντ Μπομπίλια σε περίπτερο της κεντρικής πλατείας του Lake Sumter, όπου ζει, έξω από τη Φλόριντα.

Η γυναίκα και ο εpαστής της πήγαν στα δικαστήρια και τελικά καταδικάστηκαν. Τα κλάματα της Πέγκι δεν έπεισαν και έτσι της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για προσβολή της δημοσίας αιδούς και για ανάρμοστη συμπεριφορά. Επίσης, και ο Ντέιβιντ καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση.

Μπορεί οι τσιρίδες της Πέγκι να μην έπεισαν τους δικαστές, αλλά έπεισαν τον σύζυγό της, Φρανκ, καθώς είναι και παντρεμένη. Ο άνδρας υποστήριξε ότι η ποινή ήταν πολύ αυστηρή και η γυναίκα του έπρεπε να αφεθεί ελεύθερη! Σύμφωνα με τον δικηγόρο της άτακτης ηλικιωμένης, οι δικαστές ήθελαν να της επιβληθεί ακόμα μεγαλύτερη ποινή, αλλά την τελευταία στιγμή τη μείωσαν στους έξι μήνες. «Είναι μια εκπληκτική γυναίκα και αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία», αρκέστηκε να δηλώσει ο σύζυγός της, ο οποίος έχει χάσει το ένα του πόδι λόγω καρκίνου.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb