Ψυχαγωγία

Αντώνης Ρέμος ‑ Μελίνα Ασλανίδου ‑ Γιάννης Ζουγανέλης


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 30, 2014

Αντώνης Ρέμος ‑ Μελίνα Ασλανίδου ‑ Γιάννης Ζουγανέλης

Ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανίζεται τον χειμώνα του 2014 - 2015 στο Diogenis Studio μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιάννη Ζουγανέλη σε ένα πρόγραμμα που όλοι ακούγοντας και μόνο τα ονόματα των τριών καλλιτεχνών καταλαβαίνουμε ότι θα έχει έναν διαφορετικό χαρακτήρα από αυτά που έχουμε συνηθήσει μέχρι τώρα και για τους τρεις.

Μετά μάλιστα την πολύ επιτυχημένη αλλαγή και προσαρμογή του χώρου του Diogenis studio, σε μία υψηλών απαιτήσεων μουσική σκηνή προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες της μουσικής παράστασης των Πρωτοψάλτη και Αρβανιτάκη την προηγούμενη σαιζόν, η νέα μουσική παράσταση που ετοιμάζεται από τον Αντώνη Ρέμο, την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιάννη Ζουγανέλη μας εξάπτει την φαντασία και την ανυπομονησία για να τους δούμε μαζί στη σκηνή.

¶λλωστε ο Αντώνης Ρέμος έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν, και μάλιστα πρόσφατα στην μουσική παράσταση της χρονιάς 2013 - 2014 με την ¶ννα Βίσση στο Pantheon ότι έχει την δυνατότητα να αντιπροσωπεύει το λαϊκό τραγούδι κρατώντας ψηλά τον πήχη και την ποιότητά του.

Οι δύο τραγουδιστές, Ο Αντώνης Ρέμος και η Μελίνα Ασλανίδου φαίνεται ότι έχουν "δέσει" πια για τα καλά. Η επιτυχημένη συνεργασία τους ξεκίνησε το περσινό καλοκαίρι στο Thalassa People Stage εκλπήσωντας πολλούς, συνεχίστηκε με την κοινή τους παρουσία ως coaches στο τηλεοπτικό show "the voice", εκφράστηκε μουσικά με το ντουέτο "Τετάρτη βράδυ" και αυτό το διάστημα εμφανίζονται μαζί στο Stage στη Θεσσαλονίκη κάθε παρασκευή και Σάββατο.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε πλέον και επίσημα και μάλιστα Ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε:
«Το Diogenis Studio έχει αλλάξει τελείως στυλ και διαρρύθμιση. Πλέον είναι μια καταπληκτική μουσική σκηνή έτοιμοι να δεχτεί νέα καλλιτεχνικά δρώμενα. Εγώ με τον Αντώνη, τον οποίο εκτιμώ σαν άνθρωπο και σέβομαι σαν καλλιτέχνη, θα συνεργαστούμε φέτος το χειμώνα σε μια μουσική παράσταση. Ο κόσμος θα μπορεί να ακούσει καλή μουσική, να γελάσει αλλά και να προβληματιστεί»,

Σύμφωνα με επιπλέον πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό ο Αντώνης Ρέμος να συμμετέχει, σε διάφορα στιγμιότυπα, στα stand up του Γιάννη Ζουγανέλη καθώς και να γραφτεί ένα τραγούδι που θα ερμηνεύουν μαζί καθώς και ότι στο σχήμα ίσως να συμμετέχει και η ¶λκηστις Πρωτοψάλτη, χωρίς τίποτα όμως να έχει οριστικοποιηθεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως τόσο ο Αντώνης Ρέμος όσο και ο Γιάννης Ζουγανέλης το επιθυμούν.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb