Ψυχαγωγία

33ο Φεστιβάλ Ρεματιάς


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 18, 2014

33ο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Το 33ο Φεστιβάλ Ρεματιάς υποδέχεται στο καταπράσινο Ευριπίδειο Θέατρο Χαλανδρίου καταξιωμένους καλλιτέχνες και ανερχόμενους μουσικούς δημιουργούς. Θα πραγματοποιηθεί από την 1 Ιουλίου έως και 31 Ιουλίου με ένα μικρό διάλειμμα για διακοπές... και ξανά μαζί στις 25 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2014.

Το μουσικό ταξίδι τον Ιούλιο, ανοίγει ο μοναδικός στο είδος του Λουδοβίκος των Ανωγείων (1/7) είσοδος ελεύθερη. Συναυλία Παραδοσιακής Μουσικής από το συγκρότημα «Μουσικό Σεργιάνι» με συμμετοχή χορευτών από το Εθνομουσικολογικό Ερευνητικό Ίδρυμα Π. Ζήση (8/7) είσοδος ελεύθερη. Το “modern jazz trio M.O.T.He» θα παρουσιάσει ένα μουσικό ταξίδι στην classic jazz (9/7) είσοδος ελεύθερη. Θα τραγουδήσετε παρέα με τους: Ανδριάνα Μπάμπαλη - Παναγιώτη Μάργαρη στις (11/7) και οι encardia (16/7) για πρώτη φορά στη Ρεματιά .

Χαλανδραίοι καλλιτέχνες συμμετέχουν στις 22/7 στη συναυλία «Λαϊκά Ταξίδια» με το συγκρότημα του Γιώργου Πολύζου και στις 23/7 «Ρεμπέτικες Διαδρομές» με το συγκρότημα του Ανδρογιάννη και στις δυο συναυλίες η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η υπέροχη ερμηνεία του Βασίλη Λέκκα (30/7), στους σημαντικότερους δημιουργούς της χώρας μας. Θα κλείσουμε με τους ΑντArtes που συναντούν τη Lamia Bedioui (31/7).

Το ξεχωριστό “Athens Open Air Film Festival” θα παρουσιάσει τη ταινία «Ακροπολ» του Παντελή Βούλγαρη (15/7). Τρείς Παιδικές παραστάσεις υψηλών προδιαγραφών για μικρούς και μεγάλους «Η Κοιμωμένη Ξύπνησε» (2 & 3/7), «Χάϊντι, το κορίτσι των βουνών» (10/7), «Πατατατί» (14/7).

Εκτός από τις συναυλίες και τις παιδικές παραστάσεις, στο Θέατρο της Ρεματιάς θα φιλοξενήσουμε και εξαιρετικές παραστάσεις από τους πιο καταξιωμένους συντελεστές του θεατρικού χώρου. Το «Δείπνο με φίλους» (5/7) με τους Γ. Βαλτινό, Ρ. Λουιζίδου κ.α. Η παράσταση σταθμός με την Νένα Μεντή «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου» (6/7) σε σκηνοθεσία του Π. Ζούλια. Το Θέατρο Μεταξουργείο παρουσιάζει «Η ζωή μπροστά σου» (7/7) με την ¶ννα Βαγενά . Η θεατρική ομάδα «Αυτόνομοι» θα παρουσιάσουν και φέτος την νέα μαύρη κωμωδία «Απ΄τα κάγκελα βγαλμένοι» (13/7) με είσοδο ελεύθερη, σε σκηνοθεσία του Νίκου Μάνεση. Ο πιο δημοφιλής άνθρωπος των σπηλαίων Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο “Caveman” (17/7). Η συνεργασία του Μεταθέατρου και του Χορευτικού Ομίλου Ποντίων «Σέρρα» θα παρουσιάσουν το έργο του Αισχύλου «Επτά επί θήβας» (18/7). Για φέτος η 5η Εποχή και ο Θέμης Μουμουλίδης παρουσιάζουν την Φ. Κομνηνού, τον Σ. Μαϊνα κ.α. στις «Τρωάδες» του Ευριπίδη (24 & 25/7) .

Είναι πολιτιστικό γεγονός η παρουσία της Δημοτικής Φιλαρμονικής όπου μετά από εξαιρετικές βραβεύσεις και κριτικές θα παρουσιάσει φέτος: «Αφιέρωμα στον Ξένο Κινηματογράφο» (21/7), «Αφιέρωμα στην Ξένη και Ελληνική Τζάζ σκηνή» (28/7), με σολίστ την διεθνούς φήμης σοπράνο Τζίνα Πούλου.

Προσφέρουμε μια όαση δροσιάς και πολιτισμού. Τις καλύτερες καλλιτεχνικές και ποιοτικές παραγωγές της χρονιάς με τους σημαντικότερους έλληνες καλλιτέχνες.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb